Karácsonyváró Gála 2017 - Szikszó

2018.01.04

2017-ben is nagy sikerrel zárta évét a 4-Dance Club Tánc és Musicalstúdió.

Hutter Linda elmondta, hogy a 19 éve működő egyesület, eddig minden évben otthonában, Miskolcon rendezte meg ezt a nagyszabású rendezvényt. Idén rendhagyóan Szikszó városa adott helyet az eseménynek ezzel is mutatva, hogy mára szerves részévé vált az egyesület, a szikszói kulturális életnek. A 4-Dance Club nem eltitkolt célja volt ezzel a Karácsonyváró Gálával, hogy a zenés műfajokat (musicalek, operettek, könnyűzenei műfajok) és a tánckultúrát is (hiphop, jazz, balett, show tánc) közelebb hozza az emberekhez.

A hely adottságai miatt megközelítőleg 50-60 fellépő vett rész az eseményen, és adott műsort. Jelenleg a 4-Dance Club Tánc és Musicalstúdió létszámát 150-200 fiatal tehetség alkotja. A táncos produkciók mellett a műsor repertoárját színesítette két nagyon ifjú tehetség, Oroszi Márk és Gulyás Zorka, akik hangjukkal elkápráztatták a közönséget. Továbbá egyesületünk vezetője Hutter Linda és Drótos Bence, egy még eddig sohasem látott operett egyveleggel ajándékozták meg a közönséget Karácsony előtt.

A gála egy közös tánccal zárult, amelyben a stúdió minden csoportja részt vett.

Ismételten egy sikerekben, és eseményekben gazdag esztendőt zárt ezzel a 4-Dance Club, mellyel reményeik szerint megalapozták a 2018-as évet is.

Az eseményről készült videót és a Hutter Lindával készült interjút itt tekintheti meg:

Karácsonyváró Gála - Szikszó